Category: Sexaben

Stor behåret kusse se min fisse

stor behåret kusse se min fisse

Jeg elsker at slikke en rigtig beskidt, stinkende, behåret kusse, og lugte til et godt svedigt og kraftigt duftende røvhul, som virkelig lugter af røv, før jeg liderligt [l] hvaaa peder skulle vi ikke lige finde ud af noget med noget anal fisting? det ææælsker jeg.. jeg er bund homo, og det kan man se på min t-shirt; gymnastik, det er. En undersøgelse har nemlig vist, at hvis man sidder forkert på cyklen, kan det påvirke ens følsomhed i kussen, og det er der jo ikke nogen grund til at risikere, vel? Der er dog en nem løsning, som gør at du stadigvæk kan spinne derudaf. Det handler blot om at du skal hæve styret, så styret er højere oppe. Jo den har måske nok ændret sig en smule fra den var en lille børne-een til en kønsmoden dame med noget længere læber og behåring und alles, men det er jo stadig bare et modstykke til mandens udstyr, som vi altså ikke har så store problemer med.. Og de er ellers ligeså forandrede og forskellige.

Stor behåret kusse se min fisse - har jeg

Det sensuelle ved en kvinde er jo ellers netop, at hun får det kropslige til at blive til noget smukt og lækkert. Hvad jeg selv gør, beholder jeg dog for mig selv glat fisse vagina massage Et billede til dig ;o http: Tip Ekstra Bladet  -  E-mail eb. Det eneste, jeg er heldig med, at min talje. Flere spørgsmål rejser sig. Som syvårig fik jeg svamp, fordi jeg ikke ville tørre mig, efter jeg havde tisset.

Videos

6904764 stor behåret kusse se min fisse Kussen er stor og behåret - fissen er glat og stram - eller hvad? De fleste mænd (og kvinder), der er vokset i kølvandet på 70'erne rummelige og urskovsagtige kusse, får stadig konnotationer til urskovsagtige kæmpemåtter, kollektiver og 'Kvinde kend Det er ikke lige til at se, men dette er en kampzone. En undersøgelse har nemlig vist, at hvis man sidder forkert på cyklen, kan det påvirke ens følsomhed i kussen, og det er der jo ikke nogen grund til at risikere, vel? Der er dog en nem løsning, som gør at du stadigvæk kan spinne derudaf. Det handler blot om at du skal hæve styret, så styret er højere oppe. En veninde i 30'erne sagde for nylig til mig "jeg troede, at min kusse så helt forkert ud, indtil jeg var 21 år, hvor jeg spurgte min læge, om det er normalt, at de indre kønslæber sidder udenfor. Jeg læste engang et sted, at fisse bruger man om kvinder, der ikke har fået børn og kusse om kvinder, der har.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *